#АЖУРИРАЈ #ИЗБЕРИМЕЈЛ #НИЕДОНИРАМЕ

Ажурирајте ги Вашите лични податоци, одберете Вашиот годишен извештај да го добивате по електронски пат, а Сава пензиско друштво а.д. Скопје за Вас ќе донира средства за потребите на Институт за белодробни заболувања – Козле.

Секој член на Сава пензиски фонд и Сава пензија плус има можност да ја поддржи нашата акција на едноставен и бесплатен начин за Вас.

Процесот е исклучително лесен и трае 3-5 минути.

Кратка инструкција: Инсталирајте ја мобилната апликација Сава пензиско план или пристапете на порталот Лична сметка, најавете се со Вашето корисничко име и лозинка, ажурирајте ги податоците и изберете известување на електронска пошта.

Мобилна апликација Лична сметка

Доколку не го знаете Вашето корисничко име побарајте не на 02/15500 или погледнете во Извештајот во Зелен плик

Ви благодариме за Вашата хуманост и можност заедно да им помогнеме на оние на кои им е најпотребно.